1

O NAMA


EUROINSPEKT-AGROINSPEKT d.o.o. je kontrolna kuća za kontrolu kvalitete i količine poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Vodeća smo tvrtka ovlaštena od strane Ministarstva poljoprivrede za poslove ugovorenog razvrstavanja i označivanja goveđih, svinjskih i ovčjih trupova u klaonicama širom Republike Hrvatske, što je jezgra (core) našeg poslovanja te obavljanja poslova provedbe nadzora nad sustavom označivanja goveđeg mesa.

Zbog proširenja ponude poslovanja i pružanja usluga, unaprjeđujući svoju poslovnu aktivnost s ciljem dostizanja viših standarda kvalitete, produktivnosti i poboljšanja konkurentnosti uspostavili smo LABORATORIJ.

Cilj nam je pružiti visokokvalitetnu laboratorijsku uslugu po konkurentnim cijenama u najkraćem mogućem roku s naglaskom na izvrsnost, zadovoljstvo naših korisnika i kontinuirano poboljšanje kvalitete.

U našem laboratoriju obavljamo analizu hrane, analizu hrane za životinje, analizu vode za piće i kontrolu čistoće objekata.

Naša specijalnost u radu su još i:

  • kontrola žitarica, uljarica i šećerne repe
  • kontrola voća i povrća
  • stručno savjetovanje

Euroinspekt-Agroinspekt d.o.o. pruža usluge iz svoje djelatnosti na cijelom teritoriju Republike Hrvatske sa sjedištem uprave u Zagrebu.

Djelatnici naše tvrtke posebno su osposobljeni i izučeni za sve naše djelatnosti te svoje zadaće obavljaju kvalitetno i pouzdano, uz uporabu propisane opreme.

Svoju stručnost dokazuju uz višegodišnje iskustvo i službenim iskaznicama o uspješno završenoj edukaciji i položenim stručnim ispitima za poslove razvrstavanja i označivanja goveđih, svinjskih i ovčjih trupova.

POVIJEST

Euroinspekt-Agroinspekt d.o.o. u svojoj djelatnosti je pravni sljedbenik kontrolne tvrtke JUGOINSPEKT-Zagreb, poduzeća za kontrolu robe koja je djelatnost obavljala na području cijele bivše države. Osnovna djelatnost JUGOINSPEKTA bila je obavljanje usluga kontrole kakvoće i količine robe u proizvodnji i prometu, u zemlji i u inozemstvu, s izdavanjem odgovarajućih dokumenata (svjedodžbi, zapisnika, certifikata).

Do kraja 1990. tvrtka Jugoinspekt- Zagreb, bilo je najveće i najznačajnije poduzeće za kontrolu kakvoće i količine robe u Republici Hrvatskoj.

Tijekom 1991. dolazi do organizacijskih i statusnih promjena kada djelatnici pojedinih organizacijskih jedinica osnivaju više novih tvrtki sa istom djelatnosti koju je svaka pojedina radna jedinica do tada obavljala.

Novonastale tvrtke postaju samostalni pravni subjekti u skladu sa svojom registriranom djelatnošću, koje samostalno nastupaju na tržištu i obavljaju svoju komercijalnu i poslovnu aktivnost. Registracijom na Trgovačkom sudu u Zagrebu 1991.god. Euroinspekt-Agroinspekt d.o.o. posluje kao samostalna tvrtka, i nastavlja svoju tridesetogodišnju tradiciju u kvalitetnom obavljanju svojih djelatnosti.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Pošaljite nam svoj upit ili pogledajte naše kontakte te nas kontaktirajte telefonom.