NOVOSTI


STRUČNI POSJET BAVARSKOJ

STRUČNI POSJET BAVARSKOJ

06. 06. 2016.

Euroinspekt-Agroinspekt d.o.o. laboratorij je u suradnji s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede Bavarske (Bayerisches Staatsministerium für Ernärung, Landwirtschaft und Foresten), organizirao u razdoblju od 10. do 13. svibnja 2016. godine stručni posjet u Njemačku pokrajinu Bavarsku, s ciljem upoznavanja sa sustavom upravljanja sigurnošću hranom.

Domaćin posjeta bio je Bavarski državni ured za zdravstvo i sigurnost hrane - Bayerisches Landesamt für Gesundheit und Lebensmittelsicherheit iz Münchena. Stručnu organizaciju posjeta vodili su predstavnici ovoga ureda koji su nas upoznali s organizacijom, implementacijom i monitoringom standarda sigurnosti i zdravstvene ispravnosti hrane i vode diljem cjelokupnog poljoprivredno-prehrambenog lanca s posebnim osvrtom na mesnu industriju. Tijekom boravka posjetili smo laboratorije i upoznali se s tehnikama koje oni primjenjuju u području analize hrane, hrane za životinje, predmeta opće uporabe i voda.


Osim Bavarskog državnog ureda za zdravstvo i sigurnost hrane posjetili smo i 26. Međunarodnu konferenciju i sajam laboratorijske tehnologije, analize i biotehnologije - Analytica, gdje smo dobili uvid u aktualno stanje na području analitike te najsuvremenijih laboratorijskih tehnika i laboratorijske opreme.

Spoznaja o novinama u području analitičkih metoda te uvid u novu laboratorijsku opremu kao i nove informacije o organizaciji i provedbi sustava upravljanja sigurnošću hranom te laboratorijskih ispitivanja u objektima koji posluju s hranom u Bavarskoj doprinos je kontinuiranom povećanju kvalitete ispitivanja koje obavlja Euroinspekt-Agroinspekt d.o.o. laboratorij.


Zbog svega toga držimo da je ovaj posjet bio uspješan ne samo za nas već će on doprinijeti većoj sigurnosti svim našim sadašnjim kao i budućim korisnicima usluga.

Povratak

KONTAKTIRAJTE NAS!

Pošaljite nam svoj upit ili pogledajte naše kontakte te nas kontaktirajte telefonom.